>

The Spagetti Incident?!

Har varit dålig med uppdateringen, men pga databrist och sommarlov så har jag inte haft så mycket "skärmtid". Men nu har lilla Pappa äntligen fört min framtida bärbara på tal, så inom en månad borde det vara fixat :D Jippie!!

Just nu är jag hos världens bästa faster i (...), vädret har äntligen svalnat lite, och jag och syster min satte vår samarbetsförmåga på prov genom att laga lunch. Spagetti och köttfärssås, mycket svårt ^^ Med tanke på att det faktiskt blev jättegott, så kanske vi skulle försöka oss på trerätters nästa gång.... eller inte!

Egentligen inte mycket mer att skriva just nu... Livet flyter väl bara fram. Klart man tänker en hel del på at man börjar gymnasiet om en månad ungefär. Man undrar hur det ska bli, vilka man ska gå med, osv. Så länge man inte måste in på BUP igen, så får man väl vara glad antar jag.

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Ny rubrik, sommar och "värme-hallucinations-drömmar"

Ändrade rubriken under bloggnamnet, eftersom bloggen främst ska handla om min vardag, samt att jag inte ska känna mig tvingad att hålla mig till ett enda ämne. Visserligen präglar Mammas död min vardag, varje dag, men den är inte det enda som är JAG. Men självklart kommer det vara ett väldigt aktuellt ämne i bloggen!

Värmen har slagit till på allvar. Det gick väl an när man var på Öland och bodde på en camping tjugo meter från vattnet, men nu i stan... yay, jag ska bosätta mig hos mina farföräldrar, som bor med sjötomt!
Dessa extra plusgrader och strålande sol redan tidigt på morgonen, samt att vi var på stranden mycket, har fjort att mina syskon är brända och jag är brun. Tack igen, Farmor, för den tåliga sol-genen!
Däremot har det blivit ännu knäppare drömmar än vanligt. Jag erkänner att det inte är så vanligt att jag brukar drömma om t ex zebrarandiga hyenor, men det jag drömt under de här dagarna är märkligare - och halvt barnförbjudet! (misstolka inte nu...)

Midsommar flöt förbi av bara farten. Samma firande som andra år, samma härliga "kompis-familjer", tillverkning av kransar och som vanligt glömde vi dansa runt stången...
Mamma och Pappa förlovade sig på midsommarafton... så det blev lite vemod också, särskilt på kvällen.

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)