>

Summer of '11 - redan??? JA TACK!!!

Åååh guuuuuuud, detta vädret är vädret av alla väder!! Sol, sommarvärme och grönt överallt... mmmmm... Jag har redan börjat få färg på armarna och i ansiktet. Denna fria och lediga vårdag tillbringas med Linnea i hennes nya lägenhet, har hjälpt till att putsa upp hallbordet och att äta upp en kebabpizza. NU hänger hon in kläder i garderoben och jag sköter musiken... sommarspellistan unnar vi oss! Mycket Gyllene Tider, tvärtemot min "vanliga" musiksmak...men under sommarhalvåret blir jag mycket mer mottaglig för såväl blommiga tyger som "mesmusik", vet inte vad det beror på! ;P
Så nu planerar jag och Linnea redan kommande tjejkvällar, myskvällar, Stockholmsresor och TOSIA!! Sommaren blir en smärre ekonomisk krasch för mig... hehhe! ^^

Och jag är så glad glad glad glad glad!! Det känns som en nystart!! OCH YESSSS NU SPELAS "SOL VIND OCH VATTEN" MED TED GÄRESTAD!!! ÄR DET SOMMARKÄNSLA, ELLEEEEEEEER???! KÄRLEK!!!!

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din (med twist)

Mörkerguld.
Jag vet inte hundra säkert att jag är den jag tror att jag är
Men jag vet att jag vill vara din

Det är få människor jag stör mig på så mycket som du, och vad du gör med mig. Men lita på mig när jag säger detta; jag älskar dig. Inget du gör i nuläget kan ändra det. Frågan är bara om det är värt detta. Det får du svara på.

Och DÄR hann vi med dagens EMOTIME, underbart....</3

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tigerkaksskulder, estetmys och alldeles för många prov...

Stressig dag, spanskatest på morgonen, matteprov efter lunch, direkt följt av engelskadiagnos och snart är det dags för prov i datakunskap. Och det slutar inte där, imorgon är det en stor svenskauppsats som ska skrivas på morgonen. Underbart... fast tack gode Gud är det ju LOV sedan!! :)

Igår lyckades jag dessutom bli skyldig Ocean en tigerkaka, hahha! Men det ska väl ändå kunna fixas ganska smärtfritt, det är ju som bekant min specialitet. Tigerkaksbak står alltså på schemat inom en snar framtid ;)

Överhuvudtaget var det en oerhört kul eftermiddag igår! Stannade kvar efter att jag slutat och hängde med ett stort gäng av världens bästa (nuvarande och blivande) esteter.<3 Folkgruppen som sitter på golven, kramar allt som rör sig och kan känna förståndet sippra ut genom öronen så fort vi är i en grupp om fler än en...underbara människor<3

Efter skolan (och estetmyset) drog jag och Abbe till Rådhuset för ca två timmars snack och chillande innan kören. Där sjöng vi igenom registret för nästa söndag, då ska det sjungas!! Funderar på att föreslå för mina kära mor- och farföräldrar att de kan komma och titta, det skulle de nog tycka om.

Ikväll ska jag förbereda mig inför svenskauppsatsen, dammsuga rummet lite fort, och SEDAN ska jag inte göra någonting mer! Jag måste varva ner nu, det har varit alldeles för stressigt under senaste veckan, och dessutom har jag varit förkyld :( Ingen bra kombo, direkt... Annars ska jag anmäla mig till en utbildning i Stockholm i slutet av maj, och kanske fixa stödmedlemsskap på Poeter. Har redan skrivit de 50 texter man får skriva om man inte betalar, och skrivkliet i fingrarna kan dyka upp närsomhelst.

Nu taggar vi boxning imorgon/söndag!!<3

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Efterlysning: Massiv övertalning för dreadlocks...

Rösten höll för att sjunga i kyrkan med kören, yess! :) Blir dock ingen boxning, förkylningen har nått näsan.. fuu...

Och jag verkar få lägga till dreadlocks till "göra-så-fort-jag-blir-arton"-listan... Farsans argument var fördomen att det är ohygieniskt, och VATTENRÄKNINGEN av alla saker -.-' Alla som känner för massiv övertalning är välkomna att hjälpa mig, annars får jag helt enkelt vänta i lite mer än ett år till... hjälp mig???!!!

Solig varm dag i lilla skithålan, alltid välkommet. Tog mig dessutom i kragen och pluggade någon timme, duktigt av mig! Kom på att jag har både matteprov, spanskaprov, engelskadiagnos och prov i datakunskap kommande vecka. Känner mig nog ändå hyfsat redo, i alla fall för engelskan och datakunskapen. Annars får jag bättra på kunskaperna/förkylningen... ;)

Imorgon blir det gitarr och fixa de sista uppgifterna i datakunskapen, Excel.

Längtar efter min födelsedag, blir att fira med släkten dagen innan, och sen funderar jag på att fira lite med några kompisar senare. Typ käka och chilla lite på altanen eller så. Känns lite lagom :)

Vore inte fel att åka till Växjö eller Kristianstad någon gång igen snart, saknar städerna (och släktingarna i Kristianstad<3 ).

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Yin och Yang - lyckligtvis positivt resultat!

Najsigaste dagen på länge har tillbringats på Musikföreningen Oden i Karlskrona! Jag och min brüüür Emelina har varit på kurs i hur man når ut med sin musik, och dessutom träffat en trevlig föreläsare vid namn Joacim Cans ( JA sångaren i Hammerfall! ). Jag repade dessutom in låten "Seven Nation Army" på rekordtid med tre okända och härliga killar. (Kanske extra härliga och schyssta för att de stod ut med min host-sång...). Haft jättekul!! Emelina och jag var mer än nöjda när vi packade in gitarrerna i Daniels bil och åkte hem.

Dessutom grymt varmt idag ju! Även om det inte märks i Karlskrona, där det blåser 24/7...


För att prata om något helt annat, har jag försökt bestämma mig för att gilla mig själv ganska länge. Men jag tror det är först nu jag verkligen gör det. Visst har jag negativa sidor, som att:

1 Har inte något som helst tålamod...undantagsfall finns

2 Tar lätt på mig för mycket saker som leder till stress...

3 ... och jag är världens hemskaste människa när jag är stressad!!

För att nämna några. Men jag är ju trots allt människa, och därför har jag också flera goda sidor som jag själv insett och uppskattar mer än någonsin:

1 Jag inser mina brister = kan jobba på dem! (Mammas citat)

2 Jag kan sjunga hyfsat och mycket gärna

3 Jag är bra på att samla goda erfarenheter (folkbildningar, kurser, intryck...)

4 Jag är självständig och min självkänsla är stark...

5 ...liksom mitt självförtroende just nu!

6 Jag har underbara vänner, som jag uppskattar och blir uppskattad av, vänner jag aldrig trodde att jag var värd eller skulle få. De bevisar dagligen motsatsen<3

7 Jag har utvecklats oerhört som människa, till det bättre

8 Jag har en oerhörd vilja, både mot konkreta mål, och i allmänhet

9 Jag är kreativ och smart - fast jag flummar runt i korridorerna! ;)

10 Jag tar bra hand om mig själv genom att vara Straight Edge och stå för det

11 Jag gör saker jag mår bra av på min fritid

12 Jag unnar mig godsaker...

13 ... och kommer på träningen med målsättning att bli ännu lite starkare

14 Jag är fysiskt och psykiskt mycket starkare än förut - träning, terapi och vänner kallas det<3

15 Jag har en familj som stöttar och finns där, och har uppfostrat mig till en stark individ mot alla odds

16 Jag hatar inte längre - inte mycket iaf - och älskar mer än någonsin

17 Jag trivs med mig själv

18 Jag vågade välja att byta program - och det visade sig vara bland det bästa jag gjort!

19 Jag är engagerad och målmedveten

20 Jag har inte fått en deppattack på evigheter - inte en där jag klandrat mig själv i alla fall!



Livet leker alltså just nu...<3

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Åtta år och en dag

Igår var det åtta år sedan Mamma dog... och samtidigt som jag är glad att jag inte bara tillbringade dagen med att ligga nedbäddad och handlingsförlamad, har jag dåligt samvete över att jag inte grät. Jag vet, Pappa, det är inte meningen. Det är bara ett datum nu. Jag vet inte varför jag känner att jag inte är en bra människa om jag inte gråter. Var egentligen mer avtrubbad än på länge.

Detta kan låta konstigt, men vi shoppade igår. Jag, min syster och Pappa shoppade. Men kanske är det inte så märkligt. Mamma var, har jag förstått, shoppingintresserad. Det var något hon fortsatte med in i det sista, kläder till oss, födelsedagspresenter till familj och vänner, egna kläder... Ett märkligt sätt att hedra någon, men nog så typiskt Mamma, hon hade varit överlycklig om hon fått vara med. Hon och syrran hade varit ett riktigt farligt shoppingteam!

Mamma,... det är så många frågor, så mycket klandrande av mig själv, och så mycket onödiga skuldkänslor. Jag hoppas det åtminstone tyder på att jag älskar dig så mycket att jag inte vill göra dig besviken. Samtidigt vet jag att skulden och klandrandet bara är mina egna tankar, inte dina. Att jag har insett det får väl vara dagens positiva mitt i all saknad. Jag älskar dig<3

Mamma<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3(oändlighet!!!!!!!!)...

//Ylvas dotter
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)